Kakuatan téknis

Zhongrong Technology Corporation Ltd.

Ngamajukeun kamajuan sosial ngaliwatan inovasi sains berkelanjutan

Kakuatan téknis

Pusat R&D, anu didirikeun taun 1999, dirojong ku para ahli sareng profesor ti Universitas Zhejiang, Universitas Shanghai Jiaotong sareng seueur lembaga pendidikan tinggi sanésna, kalayan mahasiswa doktor sareng mahasiswa lulusan salaku tulang tonggong, pusatna ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat, alat-alat canggih, sareng sét kumplit peralatan produksi pikeun industri biologis sareng kimia ti mimiti uji, uji tengah dugi ka produksi industri. Pusat R&D parantos komitmen pikeun pamekaran téknis sareng panilitian étanol sanés gandum, bahan kimia énggal, produksi hidrogén, sareng daur ulang kimia. Éta ngagaduhan tilu platform panilitian ilmiah: Pusat Téhnologi Perusahaan Propinsi Hebei, Pusat Téhnologi Étanol Propinsi Non-sisikian, sareng Basis Praktek Inpostasi Propinsi Provinsi, ogé dua tim bakat inovatif, inovasi sareng tim wirausaha Hebei "Rencana Raksasa" sareng Kota Wirausaha Tim Inovasi Téhnologi Selulosa Étanol. 

12
2

Pusatna ngagaduhan bakat téknis luhur sapertos dokter, master sareng insinyur senior anu lulus ti lembaga riset ilmiah Akademi Élmu Cina, Universitas Zhejiang, Universitas Tianjin, Universitas Téknologi Cina Wétan, Universitas Téknologi Dalian, sareng sajabana Kami parantos netepkeun hubungan kerjasama industri-universitas-panilitian anu jero sareng Universitas Shanghai Jiaotong, Universitas Tsinghua, Universitas Zhejiang, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina sareng paguron luhur anu luhur sareng lembaga panilitian. Pusatna ngagaduhan 62 paniliti ilmiah, kalebet 2 insinyur senior, 5 insinyur senior, 1 postdoctoral, 4 dokter, sareng 10 master, anu sanés mangrupikeun bakat anu gaduh gelar sarjana atanapi saluhureuna atanapi anu ngagaduhan kaahlian profesional sareng téknis anu aya hubunganana.

3
4