Produk

  • 500ml 75% Alcohol Disinfectant TECH-BIO

    500ml 75% Disinfektan Alkohol TECH-BIO

    99,99% Maéhan kaseueuran kuman anu umum

  • 2.5L 75% Alcohol Disinfectant TECH-BIO

    2,5L 75% Disinfektan Alkohol TECH-BIO

    Ngajaga kasihatan kulawarga anjeun

  • 1 piece Alcohol/Hyamine Wipe

    1 sapotong Alkohol / Hyamine Ngusap

    Kinerja baktéri produk ieu diuji numutkeun standar nasional ku agénsi uji kualifikasi anu aya kaitanana. Tingkat ésterilisasi épéktip pikeun produk ieu ngalawan Escherichia coli, Staphylococcus aureus sareng Candida albicanS tiasa ngahontal 99,99% dina kaayaan tés salami hiji menit. Hasilna kanggo rujukan.

  • 50 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    50 lembar Alkohol / Hapus Hyamine

    Kinerja baktéri produk ieu diuji numutkeun standar nasional ku agénsi uji kualifikasi anu aya kaitanana. Tingkat ésterilisasi épéktip pikeun produk ieu ngalawan Escherichia coli, Staphylococcus aureus sareng Candida albicans tiasa ngahontal 99,99% dina kaayaan tés salami hiji menit. Hasilna kanggo rujukan.

  • 10 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    10 lembar Alkohol / Hapus Hyamine

    Kinerja baktéri produk ieu diuji numutkeun standar nasional ku agénsi uji kualifikasi anu aya kaitanana. Tingkat ésterilisasi épéktip pikeun produk ieu ngalawan Escherichia coli, Staphylococcus aureus sareng Candida albicans tiasa ngahontal 99,99% dina kaayaan tés salami hiji menit. Hasilna kanggo rujukan.

  • 150 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    150 lembar Alkohol / Hapus Hyamine

    Kinerja baktéri produk ieu diuji numutkeun standar nasional ku agénsi uji kualifikasi anu aya kaitanana. Tingkat ésterilisasi épéktip pikeun produk ieu ngalawan Escherichia coli, Staphylococcus aureus sareng Candida albicans tiasa ngahontal 99,99% dina kaayaan tés salami hiji menit. Hasilna kanggo rujukan.

  • Ethyl Ethanol

    Étil Étanol

    Étanol, dipikanyaho ku rumus molekul C2H5OH atanapi EtOH, mangrupikeun cairan anu teu warnaan, transparan, gampang kaduruk sareng volatil. Étanol anu fraksi massa na langkung ti 99,5% disebut étanol anhidrat. Étanol mangrupikeun jenis alkohol, mangrupikeun bahan inti tina anggur, ilahar dikenal salaku alkohol, éta cair anu transparan, henteu stabil henteu stabil dina suhu kamar, tekanan atmosfir, larutan cai na ngagaduhan bau anu khusus, pikaresepeun, sareng rada ngambek. Étanol kirang padet tibatan cai sareng tiasa silih leyur dina unggal tingkat. Bisa leyur dina cai, métanol, éter sareng kloroform. Éta tiasa ngaleyurkeun seueur sanyawa organik sareng sababaraha sanyawa anorganik.

  • Ethyl Acetate(≥99.7%)

    Étil Asétat (≥99.7%)

    Étil asétat mangrupikeun cairan transparan anu henteu warna kalayan aroma buah sareng volatil. Kelarutan -83 ℃, titik didih 77 ℃, indéks réfraktif 1.3719, titik flash 7.2 ℃ (cangkir muka), kaduruk, tiasa disalahgunakeun ku kloroform, étanol, aséton sareng éter, leyur dina cai, tapi ogé sababaraha pelarut pikeun ngabentuk campuran azeotrope.

  • 1,6-Hexanediol

    1,6-Hexanediol

    1, 6-hexadiol, ogé katelah 1, 6-dihydroxymethane, atanapi HDO singgetna, ngagaduhan rumus molekul C6H14O2 sareng beurat molekul 118.17. Dina suhu kamar, éta mangrupikeun lilin bodas padet, leyur dina étanol, étil asétat sareng cai, sareng handap karacunan.

  • 75% Alcohol Disinfectant in IBC/Drum

    Disinfektan Alkohol 75% dina IBC / Drum

    Dina pangaruh kovid-19, 75% disinféktan alkohol janten kabutuhan perawatan pribadi urang dina kahirupan urang sadidinten khususna di sababaraha tempat umum sapertos sakola, rumah sakit, supermarket, hotél, sareng sajabana. Produk ieu ngandung 75% alkohol anu tiasa maéhan coronavirus sareng anu sanés. kuman pikeun ngajaga kaséhatan urang langkung épéktip.

  • 50ml 75% Alcohol Disinfectant TECH-BIO

    50ml 75% Disinfektan Alkohol TECH-BIO

    Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman fokus kana industri disinféksi

  • OEM Hand Sanitizer

    OEM Hand Sanitizer

    Dina pangaruh kovid-19, Hand Sanitizer janten kabutuhan perawatan pribadi urang dina kahirupan urang sadidinten khususna di sababaraha tempat umum sapertos sakola, rumah sakit, supermarket, hotél, sareng sajabana. Produk ieu ngandung 75% alkohol anu tiasa maéhan coronavirus sareng kuman sanésna pikeun ngajaga kaséhatan urang langkung épéktip. 

12 Teras> >> Halaman 1/2