Étil Étanol

Pedaran pondok:

Étanol, dipikanyaho ku rumus molekul C2H5OH atanapi EtOH, mangrupikeun cairan anu teu warnaan, transparan, gampang kaduruk sareng volatil. Étanol anu fraksi massa na langkung ti 99,5% disebut étanol anhidrat. Étanol mangrupikeun jenis alkohol, mangrupikeun bahan inti tina anggur, ilahar dikenal salaku alkohol, éta cair anu transparan, henteu stabil henteu stabil dina suhu kamar, tekanan atmosfir, larutan cai na ngagaduhan bau anu khusus, pikaresepeun, sareng rada ngambek. Étanol kirang padet tibatan cai sareng tiasa silih leyur dina unggal tingkat. Bisa leyur dina cai, métanol, éter sareng kloroform. Éta tiasa ngaleyurkeun seueur sanyawa organik sareng sababaraha sanyawa anorganik.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi Perkenalan

Étil Étanol

Nami: étanol anhidrat, alkohol anhidrat
Rumus molekular: CH3CH2OH , C2H5OH
Merek: Téhnologi Zhongrong
Asalna: Tangshan, Hebei
CAS henteu. : 64-17-5
Beurat molekul: 46.06840
Kapadetan: 0,789 g / mL (20 ℃)
Spésifikasi produk: Kelas luhur GB / T678-2002
Eusi: 99,97%
HS Kodeu: 2207200010
Spésifikasi bungkus: tong / ageung (ton)

Bengkel

81

Sipat fisik sareng kimia

Étanol, dipikanyaho ku rumus molekul C2H5OH atanapi EtOH, mangrupikeun cairan anu teu warnaan, transparan, gampang kaduruk sareng volatil. Étanol anu fraksi massa na langkung ti 99,5% disebut étanol anhidrat. Étanol mangrupikeun jenis alkohol, mangrupikeun bahan inti tina anggur, ilahar dikenal salaku alkohol, éta cair anu transparan, henteu stabil henteu stabil dina suhu kamar, tekanan atmosfir, larutan cai na ngagaduhan bau anu khusus, pikaresepeun, sareng rada ngambek. Étanol kirang padet tibatan cai sareng tiasa silih leyur dina unggal tingkat. Bisa leyur dina cai, métanol, éter sareng kloroform. Éta tiasa ngaleyurkeun seueur sanyawa organik sareng sababaraha sanyawa anorganik.

1

Widang Aplikasi

Étanol ngagaduhan seueur KAGUNAAN. Mimiti, étanol mangrupikeun pelarut organik anu penting, seueur dianggo dina ubar, cét, produk sanitasi, kosmétik, minyak sareng bidang sanésna.
Kadua, étanol mangrupikeun bahan baku kimia dasar anu penting, anu dianggo pikeun produksi acetaldehyde, ethylamine, etil asetat, asam asétat, sareng sajabana, sareng ngahasilkeun seueur panengah ubar, pewarna, cet, parfum, karét sintétik, detérjen, péstisida sareng sanésna produk. Katilu, larutan cai étanol 75% ngagaduhan kamampuan baktéri anu kuat sareng disinféktan anu biasa dianggo dina pangubaran médis. Tungtungna, sami sareng métanol, étanol tiasa dianggo salaku sumber énergi. Dina 2017, sababaraha kementerian sareng komisi di Cina babarengan ngaluarkeun kawijakan anu relevan pikeun ngamajukeun pamakean sacara nasional béngsin bahan bakar étanol kendaraan dina akhir taun 2020.

216
410

Standar kualitas

Atur produksi saluyu sareng standar perusahaan "Éthanol Anhidrat (Q / RJDRJ 03-2012)".

Bungkusan sareng transportasi

141
1115
131

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali