Disinféksi Ngusap TECH-BIO

  • 1 piece Alcohol/Hyamine Wipe

    1 sapotong Alkohol / Hyamine Ngusap

    Kinerja baktéri produk ieu diuji numutkeun standar nasional ku agénsi uji kualifikasi anu aya kaitanana. Tingkat ésterilisasi épéktip pikeun produk ieu ngalawan Escherichia coli, Staphylococcus aureus sareng Candida albicanS tiasa ngahontal 99,99% dina kaayaan tés salami hiji menit. Hasilna kanggo rujukan.

  • 50 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    50 lembar Alkohol / Hapus Hyamine

    Kinerja baktéri produk ieu diuji numutkeun standar nasional ku agénsi uji kualifikasi anu aya kaitanana. Tingkat ésterilisasi épéktip pikeun produk ieu ngalawan Escherichia coli, Staphylococcus aureus sareng Candida albicans tiasa ngahontal 99,99% dina kaayaan tés salami hiji menit. Hasilna kanggo rujukan.

  • 10 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    10 lembar Alkohol / Hapus Hyamine

    Kinerja baktéri produk ieu diuji numutkeun standar nasional ku agénsi uji kualifikasi anu aya kaitanana. Tingkat ésterilisasi épéktip pikeun produk ieu ngalawan Escherichia coli, Staphylococcus aureus sareng Candida albicans tiasa ngahontal 99,99% dina kaayaan tés salami hiji menit. Hasilna kanggo rujukan.

  • 150 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    150 lembar Alkohol / Hapus Hyamine

    Kinerja baktéri produk ieu diuji numutkeun standar nasional ku agénsi uji kualifikasi anu aya kaitanana. Tingkat ésterilisasi épéktip pikeun produk ieu ngalawan Escherichia coli, Staphylococcus aureus sareng Candida albicans tiasa ngahontal 99,99% dina kaayaan tés salami hiji menit. Hasilna kanggo rujukan.