Tim perusahaan

Zhongrong Technology Corporation Ltd.

Ngamajukeun kamajuan sosial ngaliwatan inovasi sains berkelanjutan

Gawé babarengan tim

Tim Inti

Ibu Dai Shumei:Perwakilan Hukum, CEO, Insinyur Senior, Gelar Master EMBA ti Universitas Tsinghua, Gelar Sarjana ti Universitas Zhejiang. Anggota eksekutif tina Asosiasi Pengusaha Wanita Cina, delegasi NPC. Ahli ti biro élmu propinsi Hebei prestasi élmu hakim bank ahli. Ngagaduhan 11 patén resmi sareng 6 prestasi ilmiah propinsi. Panemu munggaran 6 patén otorisasi pikeun téknologi étanol asam asétat. Diaku 20 penghargaan nasional, propinsi. 

1

James Fang:Kewarganegaraan AS bidang bahan bakar biologis terkemuka, gelar doktor ti Universitas Cincinnati, pos-dokter ti US Risk Manage Research Lab of National Environmental Protection Bureau. Kapala élmuwan perusahaan sareng insinyur karajinan umum urang. Juara 2008 "Pencapaian Élmu" Award ti Biro Perlindungan Lingkungan AS. Insinyur umum anu ngurus operasi uji coba pabrik alat produksi étanol jalan satapak kalayan setopan produksi $ 66 juta US sareng rékayasa & pangembangan karajinan produksi 90.000 ton serat étanol taunan kalayan langkung ti $ 200 juta. Pangalaman sareng suksés mingpin ground-breaking R&D kalebet pembesaran kamajuan produksi komérsial, desain industri, rékayasa ngawangun, peluncuran alat sareng operasi pabrik.

Ibu Li Qiuyuan:Sekretaris Déwan Diréktur, Diréktur R&D, gelar Master of Biokimia ti Universitas Zhejiang, insinyur senior. Sateuacan nyandak teknisi, manajer tutuwuhan Farmasi Tangshan, wakil produksi manajer patungan patungan techbio biology engineering Ltd. 

1
2

Tuan Yang Chunhui:wakil GM, manajer produksi, gelar sarjana kimia ti Universitas Tianjin, insinyur senior. Sateuacan nyandak pengrajin cabangna antibiotik Tangshan Farmasi, janten tanggung jawab karajinan pikeun farmasi.

Tuan Dai Shuzhong:Déwan Diréktur, sateuacan sateuacana nyandak manajer penjualan Hebei solvent Ltd. Sutradara pabrik pabrik Anggur Tangshan Meiyuan. Manajer Penjualan Tangshan soul fireproof material Ltd.

3

Ibu Yang Xiaoqing:Asistén GM, Master ngeunaan inpormasi kauangan utama ti University of Exeter, MBA ti University of OKC. Sateuacan nyandak CEO, panaliti senior Gold Mind Investment Consultancy Ltd.

4

Tuan Wang Tianshuang:Insinyur Umum, gelar sarjana, insinyur senior. Sateuacan nyandak teknisi, wakil pabrik manajer Hebei Fengrun Plant Pupuk, manajer pabrik Lida Coal Plant, manager teknis Hebei Xuyang Chemical Group, insinyur umum Hebei solvent ltd.

Tuan Wu Chaoyong: Gelar doktor ti Akademi Élmu Cina, diréktur pusat R&D, modél inovasi perusahaan ilmiah Hebei

Ibu Hu Caijing:jajaka kimia utama tina Zhengzhou Light Industri College, insinyur senior. Ngagaduhan pangalaman 20 taun jual beuli.

Gedong Tim

Pelatihan Staf: Budaya sareng Diskusi Perusahaan Zhongrong

Palatihan awak sacara gembleng

Sadayana pamariksaan staf, diperyogikeun langkung ti 90 poin pikeun sadaya jabatan

16
23

Gedong Tim

2019 Téhnologi Zhongrong 32km Hiking

2019 Rapat Olahraga Musim Dingin Zhongrong Technology

17
24
33