Sejarah perusahaan

Zhongrong Technology Corporation Ltd.

Ngamajukeun kamajuan sosial ngaliwatan inovasi sains berkelanjutan

Riwayat Perusahaan

Dina Pébruari 2016, walikota Tangshan Mr. Ding Xiufeng sareng pangiringna ngiringan di proyek konci propinsi Hebei konséntrasi dina muka tempat rapat Zhongrong Technology Tangshan.

13

Dina Agustus 2017, sekertaris partai kotamadya Tangshan Mr. Jiao Yanlong sareng sekretaris partai kotamadya Qianan Ny Zhang Shuyun mariksa lini produksi anyar.

21

Dina Agustus 2017, wakil walikota kota Tangshan Mr. Cao Quanmin mariksa ruang kontrol perusahaan sareng pusat kami.

31

Dina Jul. 2018, Diréktur Majelis Énergi Nasional Élmu sareng Élmu Tiongkok Mr. Wang Siqiang mariksa perusahaan kami R&D laboratorium R&D fundamental sareng biologis.

41

Dina Sep. 2018, wakil walikota kota Tangshan Mr. Sun Wenzhong sareng pangiring ngariksa perusahaan urang.

5

Dina Oktober 2019, sekretaris pésta kota kota Qianan Mr. Han Guoqiang mariksa perusahaan R&D fundamental urang.

6