Bahan Baku Kimia

  • Ethyl Ethanol

    Étil Étanol

    Étanol, dipikanyaho ku rumus molekul C2H5OH atanapi EtOH, mangrupikeun cairan anu teu warnaan, transparan, gampang kaduruk sareng volatil. Étanol anu fraksi massa na langkung ti 99,5% disebut étanol anhidrat. Étanol mangrupikeun jenis alkohol, mangrupikeun bahan inti tina anggur, ilahar dikenal salaku alkohol, éta cair anu transparan, henteu stabil henteu stabil dina suhu kamar, tekanan atmosfir, larutan cai na ngagaduhan bau anu khusus, pikaresepeun, sareng rada ngambek. Étanol kirang padet tibatan cai sareng tiasa silih leyur dina unggal tingkat. Bisa leyur dina cai, métanol, éter sareng kloroform. Éta tiasa ngaleyurkeun seueur sanyawa organik sareng sababaraha sanyawa anorganik.

  • Ethyl Acetate(≥99.7%)

    Étil Asétat (≥99.7%)

    Étil asétat mangrupikeun cairan transparan anu henteu warna kalayan aroma buah sareng volatil. Kelarutan -83 ℃, titik didih 77 ℃, indéks réfraktif 1.3719, titik flash 7.2 ℃ (cangkir muka), kaduruk, tiasa disalahgunakeun ku kloroform, étanol, aséton sareng éter, leyur dina cai, tapi ogé sababaraha pelarut pikeun ngabentuk campuran azeotrope.

  • 1,6-Hexanediol

    1,6-Hexanediol

    1, 6-hexadiol, ogé katelah 1, 6-dihydroxymethane, atanapi HDO singgetna, ngagaduhan rumus molekul C6H14O2 sareng beurat molekul 118.17. Dina suhu kamar, éta mangrupikeun lilin bodas padet, leyur dina étanol, étil asétat sareng cai, sareng handap karacunan.