Tentang Kami

Zhongrong Technology Corporation Ltd.

Ngamajukeun kamajuan sosial ngaliwatan inovasi sains berkelanjutan

Tentang Kami

Saha urang

Zhongrong Technology Corporation Co., Ltd. (kode saham: 836455), didirikeun taun 1999 anu mangrupikeun salah sahiji perusahaan Nasional-Téknologi Nasional Tiongkok anu khusus kana R&D, produksi sareng pamasaran étanol non-sisikian kalayan produk hilir na. Mangrupikeun pabrik étanol sanés gandum di Cina, sareng pabrik asétat pangageungna di Kalér Cina sareng Cina Wétan-Wétan. Produkna parantos dijual ka pasar domestik sareng Asia, nagara Éropa kalayan omzet taunan USD150 juta. Éta ngagaduhan dua anak perusahaan anu dipiboga sadayana, Tangshan Zhongrong Technology Co., Ltd sareng Shanghai Zhongrong Technology Co., Ltd.

1

Naon anu urang lakukeun

Kami fokus kana bidang industri biokimia, bahan kimia farmasi, bahan kimia rupa sareng énergi énggal kalayan misi promosikeun kamajuan sosial ngalangkungan inovasi élmu sustainable berkonsentrasi kana P&P, produksi, pamasaran étanol non-sisikian ogé produk hulu sareng hilirna, sareng bakti janten panyadia paling étitif tina étanol sanés gandum. 

Naha Pilih Kami

Zhongrong Technology Corporation Ltd. ngagaduhan 3 Pusat R&D Propinsi sareng parantos kéngingkeun langkung ti 11 prestasi ilmiah sareng téknologi anu saluhureun tingkat pamimpin negeri, ogé langkung ti 42 patén-patén internasional & domestik. Éta ngahargaan pisan yén kami parantos ngalaksanakeun Program Obor Nasional sareng Program Produk Anyar Key Nasional. Kami perusahaan munggaran di Cina anu ngembangkeun étanol non-sisikian sareng ngadamel prestasi ogé patén-patén anu aya hubunganana. Kami ngagaduhan bakat manajemén senior sareng téknologi ti seueur paguron luhur anu kawéntar, sareng parantos janten inisiator sareng komponén standar industri étil étanol Cina.

ab4
ba2

Zhongrong Technology mangrupikeun unit sutradara éksékutif tina Asosiasi Alkohol China, unit sutradara China Green Development Alliance, sareng perusahaan demonstrasi inovasi téknologi dina petroleum sareng industri kimia China. Salami mangtaun-taun, urang parantos ngempelkeun palanggan koperasi jangka panjang anu cekap sareng ngawangun sistem jaringan penjualan anu lega, anu henteu ngan ukur ngaliput sakumna nagara, tapi ogé ékspor ka pasar Asia, Éropa sareng Amérika Kidul. Salaku tambahan pikeun promosi penjualan Internét tradisional, perusahaan ogé nandatanganan perjanjian kerjasama strategis sareng platform terpadu produk kimia skala sanés pikeun ngamungkinkeun produk perusahaan ngalayanan langkung seueur nasabah. Kami arepkeun jalma anu ngagaduhan cita-cita luhur tiasa janten palanggan kami.

Strategi urang

Dumasar étanol non-sisikian, kami ngamajukeun pangwangunan proyék produksi étanol nganggo gas buntut industri baja, sareng mekarkeun téknologi étanol sélulos, sadar kana implementasi industrialisasi anu tiasa dilakukeun ékonomi, sareng panning ngahontal 1 juta ton kapasitas produksi étil étanol dina 3-5 taun. Dina waktos anu sasarengan, kami nganggo gas buntut pikeun nimba hidrogén, nalungtik ngeunaan aplikasi hilir énergi hidrogén anu ditambahan nilai tinggi, sareng ngawangun basa énergi anu bersih.

Tampilan kapasitas produksi

Perusahaan utamina fokus kana dua jinis rute téhnologis: prosés kimia sareng biologis. Diantarana, produksi taunan 300,000 ton peralatan produksi étanol bahan bakar nganggo gas buntut industri baja, kaluaran taunan 15,000 ton alat demonstrasi étil étanol nganggo biogas, sareng 10.000 ton alat alat 1,6-héksan mangrupikeun téknologi inovasi mandiri urang dikembangkeun dina lima taun ka pengker.
Kapasitas produksi ayeuna: 150,000 ton Étil Étanol, 300.000 ton Étil Asétat, 50.000 ton Alkohol Élék, 15.000 ton N-propil asétat, 10.000 ton 1,6-héksanediol, sareng 4000 ton Énzim.

1