Disinfektan Alkohol 75% dina IBC / Drum

Pedaran pondok:

Dina pangaruh kovid-19, 75% disinféktan alkohol janten kabutuhan perawatan pribadi urang dina kahirupan urang sadidinten khususna di sababaraha tempat umum sapertos sakola, rumah sakit, supermarket, hotél, sareng sajabana. Produk ieu ngandung 75% alkohol anu tiasa maéhan coronavirus sareng anu sanés. kuman pikeun ngajaga kaséhatan urang langkung épéktip.


Detil Produk

Tanda Produk

Teknologi etanol utama di Cina langkung ti 20 taun

Dina pangaruh kovid-19, 75% disinféktan alkohol janten kabutuhan perawatan pribadi urang dina kahirupan urang sadidinten khususna di sababaraha tempat umum sapertos sakola, rumah sakit, supermarket, hotél, sareng sajabana. Produk ieu ngandung 75% alkohol anu tiasa maéhan coronavirus sareng anu sanés. kuman pikeun ngajaga kaséhatan urang langkung épéktip. Bungkus kendang / IBC seueur ékonomi, kalayan volume anu ageung, sareng harga rata-rata langkung handap dibanding pak alit sanésna, anjeun tiasa ngeusianana kana bungkus ukuran alit sareng nganggona. Nalika urang ngahasilkeun alkohol bahan baku, harga urang bakal cukup kalapa sareng kualitas luhur. Di sagigireun éta, kami parantos ngalangkungan verifikasi CE, FDA, sareng ISO. Kami ngaluncurkeun mérekTECH-BIO pikeun dijantenkeun mérek No. 1 pikeun produk pembuangan disinfeksi di Cina sabab kami ngagaduhan kualitas alkohol anu pangsaéna di Cina. Kami pamimpin di Cina pikeun téknologi étanol. Kami ngagaduhan sakitar 500.000 daérah lokakarya méter pasagi di propinsi Hebei, Cina. Perusahaan urang didirikeun taun 1999. Nanging, urang ogé tiasa nampi OEM & ODM kanggo sagala jinis disinféktan alkohol. Ningali ka janten pasangan global anjeun sareng minuhan kaayaan win-win!

Bengkel

81
101

Panjelasan Produk

Bahan Aktip: Étil Alkohol 75% (V / V)
Tujuanna: Antibakteri
Volume Bersih: 200L / 1000L
Kaunggulan: Dumasar Alkohol · Aman Lingkungan · Bébas Triclosan ·
Use: Pikeun ngabantosan ngaleungitkeun baktéri dina kulit atanapi dina permukaan objék.
Pitunjuk: Kantun ditunda leungeun, kulit gembleng atanapi dina permukaan objék umum, sareng jaga salami 1-3 menit.
Perhatosan: Pikeun panggunaan éksternal hungkul · Flammable · Jauhkeun tina panas sareng seuneu ulah dugi ka kahontal ku barudak ∙ Cegah kontak sareng raray, panon sareng kulit rusak.
Bahan henteu aktip: Cai Dimurnikeun
Émbaran sanésna: Disimpen dina tempat anu tiis sareng garing kalayan diségel.
Tanggal kadaluarsa: 2 taun
TECH-BIO Bédana
Lab diuji: 99,99% Épéktip ngalawan kuman anu umum  

Naon "biasa hal éta ngabersihan? Naha bakal maéhan corona?
JAWABAN PANGSAÉNA:
Hatur nuhun pikeun patarosan hébat! Kami ngartos pisan kunaon anjeun naroskeun patarosan ieu. Penting pikeun dicatet yén FDA ayeuna henteu acan nyatujuan ubar-ubaran naon waé, kalebet sanitizer tangan, pikeun nyegah atanapi ngubaran kovalid-19. Kami nyandak tanggung jawab urang pikeun mastikeun yén konsumén badé sumber anu leres pikeun inpormasi sapertos kieu, sababaraha ahli Cina parantos ngabuktoskeun yén 75% Alkohol tiasa lebet kana panutup kovid-19 sareng nguatkeun protéinina pikeun nganonaktifkeun.

Hai, kumaha anjeun damel pompa tiasa dianggo? Kami nembé ngagaleuh botol tapi panginten pompa na tiasa rusak. Naha aya cara khusus pikeun ngajalankeunana?
JAWABAN PANGSAÉNA:
Hatur nuhun parantos ngahontal ngeunaan TECH-BIO 75% Disinfektan Alkohol! Coba pencét kana pompa ku jari, pompa teras pop.

Kumaha upami bungkusan na?
JAWABAN PANGSAÉNA:
Urang tiasa ngadamel drum 200L atanapi 1000L IBC salaku pakét masif pikeun Alkohol 75%, éta bakal merenah pikeun sababaraha disbutributor pikeun ngempelkeun bungkus leutik.

Didamel di Cina 
Didamel ku Zhongrong Technology Corporation Ltd.  
Tambihkeun: No 1 Jalan Changqian, Kacamatan Fengrun, Kota Tangshan, Propinsi Hebei, Cina
www.tech-bio.net 

Bungkusan sareng transportasi

141
1115
131

Sértipikat perusahaan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali