50ml Hand Sanitizer Gel TECH-BIO

Pedaran pondok:

Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman fokus kana industri disinféksi


Detil Produk

Tanda Produk

Pidéo

5

Aplikasi Perkenalan

Dina pangaruh kovid-19, Hand Sanitizer janten kabutuhan perawatan pribadi urang dina kahirupan urang sadidinten khususna di sababaraha tempat umum sapertos sakola, rumah sakit, supermarket, hotél, sareng sajabana. Produk ieu ngandung 75% alkohol anu tiasa maéhan coronavirus sareng kuman sanésna pikeun ngajaga kaséhatan urang langkung épéktip. Pak 50ml merenah pisan pikeun jalma pikeun ngalaksanakeun ker sareng antivirus iraha waé dimana waé. Nalika urang ngahasilkeun bahan kimia bahan kimia alkohol, harga urang bakal cukup kalapa sareng kualitas luhur pikeun sanitizer panangan urang. Di sagigireun éta, kami parantos ngalangkungan verifikasi CE, FDA, sareng ISO. Kami ngaluncurkeun mérekTECH-BIO pikeun ngajantenkeun merek No. 1 pikeun disinfeksi di Cina sabab kami ngagaduhan kualitas alkohol anu pangsaéna di Cina. Kami pamimpin di Cina pikeun téknologi étanol. Kami ngagaduhan sakitar 500.000 daérah lokakarya méter pasagi di propinsi Hebei, Cina. Parusahaan urang diadegkeun dina 1999. Tapi, urang ogé tiasa nampi OEM & ODM pikeun sagala jinis sanitizer leungeun. Ningali ka janten pasangan global anjeun sareng minuhan kaayaan win-win!

Bengkel

1113

Diaku salaku salah sahiji perusahaan Cina-Teknologi Tinggi, ZhongRong Technology Corporation Ltd. (kode saham: 836455) khusus dina bidang Biokimia, Bahan Kimia Farmasi, Bahan Kimia Rupa sareng Énergi Anyar. Dumasar kana misi "ngamajukeun kamajuan masarakat ku sustainableinnovation", perusahaan konséntrasi kana R&D, produksi sareng pamasaran étanol ogé produksi hulu sareng hilirna langkung ti dua puluh taun, sareng ngahaturanan dirina pikeun janten panyadia paling kompetitif pikeun étanol non-sisikian.

1112
1111
122
212
50ml Hand Sanitizer Gel TECH-BIO
7
4

Panjelasan Produk

Bahan Aktip: Étil Alkohol 75% (V / V)
Tujuanna: Antibakteri
Volume Bersih: 50ml
Kaunggulan: Dumasar Alkohol · Aman Lingkungan · Bébas Triclosan · Sehat
Use: Pikeun ngabantosan ngaleungitkeun baktéri dina kulit anu tiasa nyababkeun panyakit sareng pelembab kulit.
Pitunjuk: Pasang sajumlah alit dina panangan sareng gosok dugi garing.
Perhatosan: Pikeun panggunaan éksternal hungkul · Flammable · Jauhkeun tina panas sareng seuneu ∙ Cegah kontak sareng panon sareng kulit rusak.
Bahan henteu aktip: Cai Murni, Carbopol, Isopropil Alkohol, Triethanolamine
Émbaran sanésna: Disimpen dina tempat anu garing kalayan diségél.
Tanggal kadaluarsa: 2 taun
TECH-BIO Bédana
Lab diuji: 99,99% Épéktip ngalawan kuman anu umum  

Didamel di Cina 
Didamel ku Zhongrong Technology Corporation Ltd.  
Tambihkeun: No 1 Jalan Changqian, Kacamatan Fengrun, Kota Tangshan, Propinsi Hebei, Cina
www.tech-bio.net 

Bungkusan sareng transportasi

141
121
131

Sértipikat perusahaan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali