50ml 75% Disinfektan Alkohol TECH-BIO

Pedaran pondok:

Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman fokus kana industri disinféksi


Detil Produk

Tanda Produk

video

4

Aplikasi Perkenalan

Dina pangaruh kovid-19, 75% disinféktan alkohol janten kabutuhan perawatan pribadi urang dina kahirupan urang sadidinten khususna di sababaraha tempat umum sapertos sakola, rumah sakit, supermarket, hotél, sareng sajabana. Produk ieu ngandung 75% alkohol anu tiasa maéhan coronavirus sareng anu sanés. kuman pikeun ngajaga kaséhatan urang langkung épéktip. Bungkus 50ml seueur dibabawa, anjeun tiasa nyimpen kana kantong atanapi kantong perjalanan nalika anjeun iinditan, sareng dianggo iraha waé, dimana waé. Nalika urang ngahasilkeun alkohol bahan baku, harga urang bakal cukup kalapa sareng kualitas luhur. Di sagigireun éta, kami parantos ngalangkungan verifikasi CE, FDA, sareng ISO. Kami ngaluncurkeun mérekTECH-BIO pikeun dijantenkeun mérek No. 1 pikeun produk pembuangan disinfeksi di Cina sabab kami ngagaduhan kualitas alkohol anu pangsaéna di Cina. Kami pamimpin di Cina pikeun téknologi étanol. Kami ngagaduhan sakitar 500.000 daérah lokakarya méter pasagi di propinsi Hebei, Cina. Perusahaan urang didirikeun taun 1999. Nanging, urang ogé tiasa nampi OEM & ODM kanggo sagala jinis disinféktan alkohol. Ningali ka janten pasangan global anjeun sareng minuhan kaayaan win-win!

Bengkel

81
101

Panjelasan Produk

Bahan Aktip: Étil Alkohol 75% (V / V)
Tujuanna: Antibakteri
Volume Bersih: 50mL
Kaunggulan: Dumasar Alkohol · Aman Lingkungan · Bébas Triclosan ·
Use: Pikeun ngabantosan ngaleungitkeun baktéri dina kulit atanapi dina permukaan objék.
Pitunjuk: Kantun ditunda leungeun, kulit gembleng atanapi dina permukaan objék umum, sareng jaga salami 1-3 menit.
Perhatosan: Pikeun panggunaan éksternal hungkul · Flammable · Jauhkeun tina panas sareng seuneu ulah dugi ka kahontal ku barudak ∙ Cegah kontak sareng raray, panon sareng kulit rusak.
Bahan henteu aktip: Cai Dimurnikeun
Émbaran sanésna: Disimpen dina tempat anu tiis sareng garing kalayan diségel.
Tanggal kadaluarsa: 2 taun
TECH-BIO Bédana
Lab diuji: 99,99% Épéktip ngalawan kuman anu umum  

Mangrupikeun desain pak anu cukup pinter pikeun dibawa nalika anjeun ngumbara di luar. Sareng merenah pisan pikeun mencét sirah pompa, éta tiasa dianggo dina seueur hal khususna pikeun telepon sélulér, laptop, sareng sajabana anu gampang dirampa ku jalma-jalma pikeun nyieun desinféksi iraha waé dimana waé. Semprot tiasa volatilisasi dina 3 detik dina hawa, henteu kedah hariwang teuing ngeunaan kaduruk, tapi ngajauhan seuneu atanapi dapur. 

Didamel di Cina 
Didamel ku Zhongrong Technology Corporation Ltd.  
Tambihkeun: No 1 Jalan Changqian, Kacamatan Fengrun, Kota Tangshan, Propinsi Hebei, Cina
www.tech-bio.net 

打印
6
153
6
142

Bungkusan sareng transportasi

141
1115
131

Sértipikat perusahaan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali