500ml 75% Disinfektan Alkohol TECH-BIO

Pedaran pondok:

99,99% Maéhan kaseueuran kuman anu umum


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Aplikasi Perkenalan

    Dina pangaruh kovid-19, 75% disinféktan alkohol janten kabutuhan perawatan pribadi urang dina kahirupan urang sadidinten khususna di sababaraha tempat umum sapertos sakola, rumah sakit, supermarket, hotél, sareng sajabana. Produk ieu ngandung 75% alkohol anu tiasa maéhan coronavirus sareng anu sanés. kuman pikeun ngajaga kaséhatan urang langkung épéktip. Paket 500ml saé pisan pikeun panggunaan kulawarga sareng panggunaan hotél. Nalika urang ngahasilkeun alkohol bahan baku, harga urang bakal cukup kalapa sareng kualitas luhur. Di sagigireun éta, kami parantos ngalangkungan verifikasi CE, FDA, sareng ISO. Kami ngaluncurkeun mérekTECH-BIO pikeun dijantenkeun mérek No. 1 pikeun produk pembuangan disinfeksi di Cina sabab kami ngagaduhan kualitas alkohol anu pangsaéna di Cina. Kami pamimpin di Cina pikeun téknologi étanol. Kami ngagaduhan sakitar 500.000 daérah lokakarya méter pasagi di propinsi Hebei, Cina. Perusahaan urang didirikeun taun 1999. Nanging, urang ogé tiasa nampi OEM & ODM kanggo sagala jinis disinféktan alkohol. Ningali ka janten pasangan global anjeun sareng minuhan kaayaan win-win!

    Bengkel

    81
    101

    Panjelasan Produk

    Bahan Aktip: Étil Alkohol 75% (V / V)
    Tujuanna: Antibakteri
    Volume Bersih: 500mL
    Kaunggulan: Dumasar Alkohol · Aman Lingkungan · Bébas Triclosan ·
    Use: Pikeun ngabantosan ngaleungitkeun baktéri dina kulit atanapi dina permukaan objék.
    Pitunjuk: Kantun ditunda leungeun, kulit gembleng atanapi dina permukaan objék umum, sareng jaga salami 1-3 menit.
    Perhatosan: Pikeun panggunaan éksternal hungkul · Flammable · Jauhkeun tina panas sareng seuneu ulah dugi ka kahontal ku barudak ∙ Cegah kontak sareng raray, panon sareng kulit rusak.
    Bahan henteu aktip: Cai Dimurnikeun
    Émbaran sanésna: Disimpen dina tempat anu tiis sareng garing kalayan diségel.
    Tanggal kadaluarsa: 2 taun
    TECH-BIO Bédana
    Lab diuji: 99,99% Épéktip ngalawan kuman anu umum  

    Didamel di Cina 
    Didamel ku Zhongrong Technology Corporation Ltd.  
    Tambihkeun: No 1 Jalan Changqian, Kacamatan Fengrun, Kota Tangshan, Propinsi Hebei, Cina
    www.tech-bio.net 

    500ml 75% Alcohol Disinfectant
    6
    153
    6
    142

    Bungkusan sareng transportasi

    141
    1115
    131

    Sértipikat perusahaan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali