1,6-Hexanediol

Pedaran pondok:

1, 6-hexadiol, ogé katelah 1, 6-dihydroxymethane, atanapi HDO singgetna, ngagaduhan rumus molekul C6H14O2 sareng beurat molekul 118.17. Dina suhu kamar, éta mangrupikeun lilin bodas padet, leyur dina étanol, étil asétat sareng cai, sareng handap karacunan.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi Perkenalan

1,6-Hexanediol

Rumus molekular: C6H14O2
Mérek: Téhnologi Zhongrong
Asalna: Tangshan, Hebei
CAS: 629-11-8
Beurat molekul: 118.17400
Kapadetan: 1,116 g / ml (20 ℃); 0,96 g / ml (50 ℃)
Morfologi: 20 ℃ - lilin bodas padet hygroscopic padet; 50 ℃ - Cairan transparan
Kaayaan panyimpenan: ≤30 ℃ (panyimpenan suhu handap)
Spésifikasi produk: GB / T 30305-2013 produk unggulan
Eusi: 99,5%
Kode Pabean: 2905399090
Spésifikasi bungkus:  laras / massal (ton)

Bengkel

81

Sipat fisik

1, 6-hexadiol, ogé katelah 1, 6-dihydroxymethane, atanapi HDO singgetna, ngagaduhan rumus molekul C6H14O2 sareng beurat molekul 118.17. Dina suhu kamar, éta mangrupikeun lilin bodas padet, leyur dina étanol, étil asétat sareng cai, sareng handap karacunan.

Sipat kimia

Struktur 1, 6-héksadiol ngandung dua gugus hidroksil primér terminal kalayan aktipitas tinggi, anu ngajantenkeun gampang diréaksikeun sareng asam organik, isokyanat, anhidrida sareng asam sanésna pikeun ngahasilkeun macem-macem jinis turunan.

216
410

Widang Aplikasi

1, 6-héksadiol mangrupikeun bahan kimia rupa anu penting, anu utamina dianggo ngahasilkeun monomer aktif tina pelapis panyembuhan cahaya, polikarbonat poliol sareng industri poliéster. Salaku panyambung ranté anu dianggo dina kulit sintétik sareng lapangan napel; Poliester pikeun palapis sintétik (pelat beusi palapis, palapis coil, palapis bubuk); Obat sintétik, panengah wangi 1, 6- dibromohexane sareng lapangan sanés.

Syarat bungkus

1, 6-hexanediol kedah dibungkus kana drum baja tina wadah 200L anu teguh, garing sareng bersih. Sungut sekrup tina panutup kendang kedah disegel ku poliétilén atanapi karét karét henteu warna pikeun nyegah kabocoran. Atanapi kana kantong anyaman 25L, anyaman kantong kedah dijejeran ku pilem bahan PE, ngabeungkeutkeun sungut ku segel senar. Wadah ageung produk ogé kedah minuhan sarat di luhur.

Pancegahan pikeun neundeun

Gudang kedahna tiis, garing, berventilasi, lampu-buktina. Bahan pangwangunan anu paling saé diperlakukeun ngalawan korosi. Suhu gudang ≤30 ℃, kalembaban ≤80%. Jauhkeun tina sumber panas, sumber listrik sareng sumber seuneu. Lantai gudang, panto sareng Jandéla, rak kedah diberesihan sacara teratur supados tetep bersih. Pakingna diégél pageuh sareng dina kaayaan anu saé, leupas tina kalembaban sareng polusi. Kedah disimpen misah sareng oksidan, agén pangirangan, asam klorida, asam anhidrida, kloroformat, jst. entong campur aduk. Gudangna dilengkepan ku hydrants seuneu, selang seuneu, bedil seuneu sareng alat-alat seuneu sanésna. Area panyimpenan kedah dilengkepan ku bahan anu cocog pikeun kabocoran.

Pancegahan transportasi

Éta kedah diangkut ku kendaraan nganggo kualifikasi transportasi kimia; Supir sareng pangawal kedah ngagaduhan kualifikasi anu saluyu sareng lisénsi lengkep. Kandaraan angkutan kedah dilengkepan ku jinis sareng jumlah alat-alat pemadam kebakaran sareng alat-alat perawatan darurat pikeun kabocoran. sareng momotanana kedah aman nalika dikintun. Pastikeun yén wadah henteu bocor, runtuh, ragrag atanapi karusakan nalika ngangkut. Entong dicampur sareng oksidan, agen pangurangan, asam klorida, anhidrida, kloroformat. Dijagaan tina panonpoé, hujan sareng suhu luhur salami transportasi. Jauhan tina seuneu, panas sareng luas suhu luhur nalika perhentian. Dilarang ngagunakeun alat-alat mékanis sareng alat-alat anu gampang narik. Angkutan beban kedah nuturkeun rute anu diresepkeun, ulah cicing di daérah padumukan sareng padumukan anu padet.

Kaamanan: Kategori résiko GHS: Numutkeun standar GB30000 séri Klasifikasi Kimia sareng Spesifikasi Labeling, produk ieu kagolong kana katégori 2B kalayan cilaka panon / iritasi panon anu parah. Keracunan parah - Percutaneul, di kelas 

Bungkusan sareng transportasi

141
1115
131

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali