150 lembar Alkohol / Hapus Hyamine

Pedaran pondok:

Kinerja baktéri produk ieu diuji numutkeun standar nasional ku agénsi uji kualifikasi anu aya kaitanana. Tingkat ésterilisasi anu efektif pikeun produk ieu ngalawan Escherichia coli, Staphylococcus aureus sareng Candida albicans tiasa ngahontal 99,99% dina kaayaan tés salami hiji menit. Hasilna kanggo rujukan.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi Perkenalan

150 Pbabu Pék tina 75% Aalkohol Wipe
Spesifikasi kantong bungkus anu disarankeun : 
Jangkungna * Diaméter 170 * 115mm

Eusi salin :
Unsur positip
Logo TECH-BIO 、 Ngaran Cina & Inggris
Ngusap alkohol
150 pcs

Elemen deui :
Kinerja baktéri produk ieu diuji numutkeun standar nasional ku agénsi uji kualifikasi anu aya kaitanana. Tingkat ésterilisasi anu efektif pikeun produk ieu ngalawan Escherichia coli, Staphylococcus aureus sareng Candida albicans tiasa ngahontal 99,99% dina kaayaan tés salami hiji menit. Hasilna kanggo rujukan.

Éta tiasa ngabersihan kulit lembut ku tékstur lemes. Cocog pikeun ngusap tangan, kulit, sareng sajabana, ngajaga kaséhatan kulawarga kapan di tempat anu béda.

Bengkel

81

Panjelasan Produk

Ngaran Produk: 75% Ngusap Alkohol
Bahan utama: 75% Alkohol (V / V) 、 Cai murni 、 Spunlace nonwoven
Anggo jengkol: Cocog pikeun ngusap leungeun, raray, kulit gembleng sareng permukaan umum objék. Cegah tina ngagunakeunana dina panon, tatu sareng bagian sénsitip sanés.
Pamakéan: Buka tutup sareng cabut stiker majemuk. Anggo éta saatos ékstraksi sareng pasang dina waktos. Waktos tindakan pikeun panangan nyaéta ≤1min, waktos tindakan pikeun kulit anu utuh nyaéta ≤5min, sareng waktos tindakan pikeun objék biasa nyaéta ≤30min.
Perhatosan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing. Pikeun panggunaan éksternal, hindarkeun sungut sareng kontak sareng panon. Kabeuleum, nyingkahan suhu luhur atanapi sumber seuneu. Jalma anu alérgi kana alkohol nganggo éta kalayan ati-ati. Jauhkeun ti jangkauan murangkalih murangkalih sareng murangkalih alit. Punten lebetkeun kana tong sampah saatos dianggo. Entong siram ka jamban kanggo ngahindaran sumbatan. Orok di handapeun umur 3 taun teu kedah dianggo.
Standar kaséhatan: GB 15979
Standar eksekutif :GB / T 27728-2011
Spésifikasi produk: 180mm X 140mm
Eusi bersih: 150 pcs
Hirup rak: Dua taun
Nomer angkatan produksi: Tingali bungkus 
Kadaluarsa kaping: Tingali bungkus

Dihaturkeun ku Zhongrong Technology Co.rorompok Ltd.
Tambihkeun: No 1, Jalan Changqian, Kacamatan Fengrun, Kota Tangshan, Propinsi Hebei
Tel: 021-64700127 0315-8072728  
Pabrikan: Jinhua Changgong Cleaning Products Co., Ltd.
Tambihkeun :Zona Fungsional Ditian, Kota Xiaoshun, Kacamatan Jindong, Kota Jinhua, Propinsi Zhejiang
Lisénsi Kabersihan No: (Zhejiang) Sértipikat Sanitasi (2018) No. 0071

Bungkusan sareng transportasi

141
1115
131

Sértipikat perusahaan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali