Kami Tiasa Pasokan Produk Salaku :

Pambersih leungeun; Disinfektan Alkohol 75%; Ngusap Alkohol; Bahan Baku Kimia (Étanol Sareng Étil Asétat)
Diajar deui
  • Company

    Kumpeni

    Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman museurkeun kana industri disinféksi dumasarkeun kana R&D, pembuatan sareng pamasaran, kami ngaluncurkeun mérek TECH-BIO, sareng kami ngagaduhan tekad ngajantenkeun salaku mérek munggaran pikeun industri disinfeksi di Cina kusabab kami ngagaduhan kualitas alkohol anu paling luhur anu didamel ku pabrik urang nyalira.
  • Application

    Aplikasi

    Saniter téknologi-téknologi BIO sareng disinféktan tiasa seueur dianggo di sadaya tempat umum sapertos apoték, supermarket, rumah sakit, hotél, sakola, sareng kulawarga ogé. Produk bahan baku kimia kami: étil étanol sareng étil asétat tiasa dianggo pikeun pepelakan farmasi, industri kimia rupa, jst.
  • Products

    Produk

    Saniter alat panyawat TECH-BIO sareng disinféktan duanana ngandung bahan aktif 75% alkohol anu tiasa maéhan 99,99% kuman anu paling umum ogé kovid-19 pikeun ngajaga kaséhatan pribadi urang. Produk kami parantos ditambihan bahan pelembab khusus supados henteu aya cilaka dina panangan kami. Kami bakal teras-terasan nyayogikeun produk pelindung pribadi anu langkung saé sareng hadé pikeun klien global.
about_tit_ico

Tentang Kami

Zhongrong Technology Corporation Ltd (kode saham: 836455), didirikeun taun 1999 anu mangrupikeun salah sahiji perusahaan Nasional-Téknologi Nasional Tiongkok anu khusus kana P&P, produksi sareng pamasaran étanol non-sisikian kalayan produk hilir na. Mangrupikeun pabrik étanol sanés gandum di Cina, sareng pabrik asétat pangageungna di Kalér Cina sareng Cina Wétan-Wétan. 

  • about1
  • about3
  • about2
221
14
20
23
31
4
5
62
7
8
9
10
111
121
131
141
15
16
17
18
19
211